Elegance on Beaver Lake (Before and After)

In this extensive remodel and addition project, EGA transformed an uninspired house into a truly elegant home. The architect replaced the heart of the existing house on the Sammamish Plateau in Washington with a soaring structure. This solution simultaneously took full advantage of the lake view, provided a grand Entry and tied the front of the property to the back more directly. This then provided the opportunity to create outdoor spaces on both sides of the house. A covered outdoor space on the Entry side enjoys the view of the water feature and pond that is also seen from the Kitchen.

The Master Suite was designed in a space that was formerly a Playroom. Also added to this home was an Executive Suite above a new three car garage.

 




Click and drag the center line to see the before and after view of this project.
<< Go back to the before and after gallery.